Uw interieur, onze passie!

Contacteer ons

Kwalitatief laminaat van Parador

Vindt u het plaatsen van parket te kostelijk? Zoekt u een kwaliteitsvol alternatief om toch een mooie vloer te creëren met een houtstructuur? Doe dan beroep op de expertise van Het Woonmagazijn. Wij staan u graag bij in uw keuze en de plaatsing van laminaat in Borgloon. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Laminaat op maat

Gaat uw voorkeur uit naar een moderne look? Of eerder een klassieke uitstraling? Wat u ook verkiest, het laminaat van Parador past perfect in iedere woning en elk interieur. Daarom kiezen wij bewust voor een samenwerking met deze leverancier. Parador biedt namelijk een hoogwaardige kwaliteit waardoor u jarenlang plezier hebt van een prachtige vloer. Het eindresultaat zal bovendien natuurlijk ogen, waardoor het lijkt of u echt parket in uw woonkamer hebt liggen.

Makkelijk in onderhoud

Het laminaat van Parador is door het gepatenteerde kliksysteem in een handomdraai gelegd. U hoeft niet dagenlang op een werf te leven of te poetsen om het stof onder controle te houden. Deze plaatsing zorgt voor propere en snelle werken waardoor u meteen kan genieten van een eindresultaat naar uw wens en budget. Daarnaast is deze vloer ook heel eenvoudig te onderhouden. Kortom: wanneer u kiest voor Parador, bent u verzekerd van een duurzame en slijtvaste vloer. Hebt u interesse in een laminaatvloer? Of wilt u meer informatie over de andere opties zoals parket of vinyl? Kom dan zeker langs in onze showroom in Borgloon of neem contact op voor een persoonlijk advies op maat. Wij helpen u met plezier verder in de zoektocht naar uw perfecte vloer.