Uw interieur, onze passie!

Contacteer ons

De warmte van parket

Bent u die koude, stenen vloer beu? Houdt u van de warme uitstraling van natuurlijke elementen in uw leefruimtes? Kies dan voor de vele voordelen en de prachtige look van een houten vloer. Voor de plaatsing van parket in Borgloon kan u terecht bij Het Woonmagazijn. Wij kiezen enkel voor kwaliteit en gaan samen met u voor het perfecte eindresultaat geheel naar uw wensen en verwachtingen.

Doubly en Parador

Bij Het Woonmagazijn in Borgloon bent u gegarandeerd van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom kiezen wij bewust voor een samenwerking met de beste merken op de markt. Zo kunnen wij onze klanten de mooiste eindresultaten verzekeren met een langdurig gebruik. Wij opteren voor de kwaliteitsmerken Doubly en Parador. Deze collecties bestaan uit verschillende soorten parket, met elk een eigen samenstelling voor een ander, gewenst resultaat. Zo kan u kiezen voor:

  • Meerlaagse parket
  • Europese eiken parketvloer: opgebouwd in twee lagen
  • Massieve toplaag
  • Basis van multiplex

Voor het maken van uw keuze kan u ook bij ons terecht. Wij staan u met plezier bij met professioneel advies en meer informatie over de beschikbare parketsoorten. Neem een kijkje in onze showroom voor het uitgebreid aanbod.

Neem contact op

Hebt u interesse in het leggen van een parketvloer? Houdt u het toch liever budgetproof en wilt u de andere opties zoals vinyl of laminaat aftasten? Wilt u een totaaladvies over de beschikbare mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier. Wij staan u graag bij met deskundige uitleg zodat u een weloverwogen keuze kan maken die past bij de woonstijl van uw interieur.