Uw interieur, onze passie!

Contacteer ons

Uw expert in schilderwerken

Is uw woonkamer aan een opknapbeurt toe? Wilt u uw keuken, hal of slaapkamer een andere uitstraling geven? Of bent u simpelweg toe aan vernieuwing? Laat dan een frisse wind doorheen uw woning waaien door opnieuw te behangen of te schilderen. Schakel Het Woonmagazijn in om deze klus voor u te klaren. Onze experts in schilderwerken in Borgloon, nabij Sint-Truiden en Borgloon, steken met plezier de handen uit de mouwen.

Totaalproject

Wilt u een nieuwe laag verf aanbrengen of houdt u van het warme gevoel van behang? Hebt u zelf geen tijd om deze klus te klaren of weet u niet hoe u hieraan moet beginnen? Doe dan gerust beroep op de expertise van Het Woonmagazijn in Borgloon. De professionele schilders zorgen voor een perfect eindresultaat geheel naar uw wens. Wij hebben oog voor detail en streven naar een uitzonderlijke kwaliteit en afwerking van de behang- en schilderwerken. Kom langs in onze showroom in Borgloon voor meer informatie of advies. Bij ons kan u terecht voor het totaalproject: van afschuren tot plamuren. Maar ook de fijne afwerking zoals het zorgvuldig aftapen en afkitten kan u aan ons overlaten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Wenst u bijkomende informatie? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Voor al uw schilderwerken in Borgloon en daarbuiten biedt Het Woonmagazijn de ideale oplossing op maat van uw wensen. Maak een afspraak voor een eerste opmeting van de ruimtes en kleuradvies. Vraag gerust naar uw vrijblijvende prijsofferte.