Uw interieur, onze passie!

Contacteer ons

Kies voor vinyl en ervaar alle comfort

Is parket of laminaat niets voor u? Wilt u liever een andere vloer plaatsen die toch ook onderhoudsvriendelijk en duurzaam is? Kom dan langs bij Het Woonmagazijn en bekijk samen het assortiment aan vinyl in Borgloon, nabij Sint-Truiden. Deze materiaalsoort biedt u alles wat u verwacht van een mooie, kwaliteitsvolle vloer. Neem contact op voor meer informatie of persoonlijk advies.

De voordelen van Novilon vinylvloeren

In onze gespecialiseerde winkel voor woningdecoratie gaan wij steeds op zoek voor kwaliteit, duurzaamheid en een verfijnde look. Daarom opteren wij voor een werking met Novilon vinylvloeren van Forbo. Deze vinyl is mooi, gemakkelijk in gebruik, comfortabel én heel duurzaam. Het comfort ervaart u onmiddellijk na de plaatsing. Dankzij de geluidwerende werking maakt het uw interieur bovendien stiller en kan u geruisloos genieten van uw huis. Bovendien vermindert het ook contactgeluiden aanzienlijk, denk maar aan hakken die op de vloer tikken of een stoel die verschoven wordt. Dit comfort wordt tevens bepaald door de warmte-isolatie. Een Novilon vinylvloer voelt nooit koud aan, in tegendeel. Het geeft een aangenaam gevoel en op blote voeten rondlopen, kan zonder problemen. Daarbovenop zijn alle collecties geschikt voor vloerverwarming, wat u een extra kost uitspaart. Als laatste voordeel is Novilon 100% antistatisch. Zo ondervindt u geen problemen van elektrische schokken op koudere vriesdagen.

Contact

Hebt u interesse in het plaatsen van een nieuwe vloer in vinyl? Hebt u nog andere wensen of vragen? Bent u benieuwd wat wij nog voor u kunnen doen? Neem dan vandaag contact op met onze winkel in Borgloon via telefoon, mail of het contactformulier. Wij staan steeds voor u klaar.